top of page

Machteld de Goede 

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Toch startte ik in eerste instantie met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. Maar de aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1998 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee kinderen.

Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject bij het Nederlof Centrum, Lifecoaching, Hypnose & regressie en werd ik ingewijd als Reiki Master.

Met de scholing en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan kan ik me nu vol overgave inzetten als HeelVrouw, het geven van Reiki inwijdingen, workshops en het werken met vrouwengroepen oa "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding".

Aangesloten bij CAT

Aangesloten bij Bewust Haarlembottom of page