De HeelVrouw

Ondertitel

Vrouwengroepen

Een aantal jaar geleden ontdekte ik zelf de kracht van het samen delen en samen helen met vrouwen. In praktijk bleek dit groepswerk met vrouwen het helingsproces te versterken van individuele trajecten, maar ook uit te werken naar de omgeving. Dit wil ik de komende tijd graag voortzetten. Hiervoor faciliteer ik twee vormen van vrouwengroepen: “Vrouw kom in je kracht” en “Grootmoedergroepen”


Vrouw kom in je kracht!

Hoe herken je als vrouw je potentieel en hoe bevrijd je dat?
Hoe kunnen wij als vrouwen ons vrijgemaakte potentieel bundelen en onze energie inzetten voor universele groei?

Samen met andere vrouwen kun je deze zoektocht aangaan, geïnspireerd door boeken, artikelen, andere vrouwen en het leven zelf.


 • Wie ben jij als vrouw? 
 • Hoe sta jij in het leven? ,  
 • Welke invloeden komen voort uit mogelijk belastende patronen uit de vrouwelijke en mannelijke voorouderlijnen in de familie?
 • In hoeverre word jij beïnvloed door conditioneringen uit de (patriarchale) samenleving?
 • Welke (oude) wonden belemmeren je en mogen geheeld worden?
 • Hoe zou het zijn om te leven vanuit je hart?
 • Hoe zou het zijn om je meer verbonden te voelen met je ziel?
 • Welke krachtbronnen heb jij in je?


Middels de opzet van “Vrouw kom in je kracht!” wil ik je uitnodigen om deze vragen samen te onderzoeken, ervaringen te delen en aan de hand van energetische werk en praktische oefeningen te voelen wat mogelijk belastende patronen en (oude) wonden met jou en andere vrouwen doen. Hoe je kunt komen tot het loslaten van deze patronen en het helen van (oude) wonden. Hoe je meer verbinding kunt hebben met je ziel en kunt leven vanuit je hart,  waar je kracht zit en hoe je als vrouw je potentieel vrij kunt maken en beter kunt benutten. 


Werkvormen en oefeningen die voor dit onderzoek worden ingezet zijn onder andere: interactiekoord, visualisatie, opstellingsvormen, meditatie, healing, tekenen, kleien, schrijven, scheuren, plakken etc.

Daarbij is er ruimte voor inbreng van je eigen talenten die de individuele en groepsgroei ondersteunen in dit proces.


In eerste instantie wordt een start gemaakt met een blok van 3 bijeenkomsten verdeeld over 3 maanden. Bij voldoende belangstelling kan er steeds voor een blok van drie maanden worden bijgeboekt, waarin de meest passende thema’s voor de groep worden uitgewerkt.


Kosten voor 3 bijeenkomsten: 75,=

Er wordt gewerkt in kleine groepen met maximaal 6 deelnemers.


Zie de agenda voor actuele data en locaties.


Opgeven bij: [email protected]


Indien er in het groepswerk persoonlijke stukken naar voren komen die meer aandacht nodig hebben, ben je van harte welkom in de praktijk. Individuele trajecten worden door diverse aanvullende zorgverzekeraars vergoed. Voor meer info met betrekking tot vergoeding: www.machtelddegoede.nl/ tarievenGrootmoedergroepen

Sharon McErlane heeft 3  boeken geschreven:

De Grootmoeders spreken, een oproep om mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen

Een oproep van de Grootmoeders, werken met het Net van Licht

In verbinding met de Grootmoeders, de transformerende kracht van het Net van Licht

 

Ze vertelt daarin over haar ontmoeting met "de Grootmoeders" en het werk dat daaruit is voortgekomen met de Grootmoedersgroepen wereldwijd.


Belangrijke pijlers daarin:

 • Ontwikkelen en vrijmaken vrouwelijke energie 
 • Vrouwelijke en Mannelijke energie in balans brengen
 • Vrouwelijke energie bundelen en inzetten voor heling van de aarde en aardse processen
 • Werken met "het Net van Licht"
 • Werken met, en helen van de voorlijnen van grootouders en voorouder van het land
 • Ho'oponopono

 

Ik wil vrouwen uitnodigen om samen dit werk te onderzoeken, onze ervaringen te delen en vooral aan de hand van energetisch werk te ervaren wat wij samen kunnen betekenen in het helingswerk voor de Aarde en Aardse processen.

Tijdens de bijeenkomsten zijn aanvullende werkvormen die het werk verdiepen welkom.


Zie de agenda voor actuele data en locatie van deze groepen.


Een bijdrage aan de gezamenlijke benodigdheden tijdens de bijeenkomsten is fijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thee, iets lekkers, geperst haardblok, kaarsen of het meebrengen van je kaartenset tijdens bijeenkomsten.

Donaties naar de landelijke rekening voor support van het netwerk van de Grootmoeders in Nederland, zijn van harte welkom.

 

Opgeven bij: [email protected]