Vrouwengroepen

Hoe herken je als vrouw je eigen potentieel en hoe bevrijd je dat?

Hoe kunnen wij als vrouwen ons vrijgemaakte potentieel bundelen en onze energie inzetten voor universele groei.

Deze vragen kun je op verschillende manieren aangaan.


In de vrouwengroepen "Vrouw kon in je Kracht!" wordt in eerste instantie met name gewerkt aan het herontdekken van eigen potentieel en het bevrijden daarvan. Eigen onderzoek en het mogen leren van onderzoek van anderen staan daarin centraal.

In de groepen Vrouw in Verbinding wordt meer gewerkt met de intentie om potentieel de bundelen voor universele groei en heling, waarbij de individuele ontdekkingen en het delen aan de "keukentafel" zeer inspirerend zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vrouw kom in je kracht!

Hoe herken je als vrouw je​ potentieel en hoe bevrijd je dat?

Samen met andere vrouwen kun je d​eze zoektocht aangaan.

  • Wie ben jij als vrouw?
  • Hoe sta jij in het leven? ,
  • Welke invloeden komen voort uit mogelijk belastende patronen uit de vrouwelijke en mannelijke voorouderlijnen in de familie?
  • In hoeverre word jij beïnvloed door conditioneringen uit de (patriarchale) samenleving?
  • Welke (oude) wonden belemmeren je en mogen geheeld worden?
  • Hoe zou het zijn om te leven vanuit je hart?
  • Hoe zou het zijn om je meer verbonden te voelen met je ziel?
  • Welke krachtbronnen heb jij in je?

Middels de opzet van “Vrouw kom in je kracht!” wil ik je uitnodigen om deze vragen samen te onderzoeken, ervaringen te delen en aan de hand van energetische werk en praktische oefeningen te voelen wat mogelijk belastende patronen en (oude) wonden met jou en andere vrouwen doen. Hoe je kunt komen tot het loslaten van deze patronen en het helen van (oude) wonden. Hoe je meer verbinding kunt hebben met je ziel en kunt leven vanuit je hart, waar je kracht zit en hoe je als vrouw je potentieel vrij kunt maken en beter kunt benutten.

Werkvormen en oefeningen die voor dit onderzoek worden ingezet zijn onder andere: interactiekoord, visualisatie, opstellingsvormen, meditatie, healing, tekenen, kleien, schrijven, scheuren, plakken etc.

Daarbij is er ruimte voor inbreng van je eigen talenten die de individuele en groepsgroei ondersteunen in dit proces.

In eerste instantie wordt een start gemaakt met een blok van 3 bijeenkomsten verdeeld over 3 maanden. Bij voldoende belangstelling kan er steeds voor een blok van drie maanden worden bijgeboekt, waarin de meest passende thema’s voor de groep worden uitgewerkt.

Kosten voor 3 bijeenkomsten: 75,=

Er wordt gewerkt in kleine groepen met maximaal 6 deelnemers.

Zie de agenda voor actuele data en locaties.

Opgeven bij: [email protected]

Indien er in het groepswerk persoonlijke stukken naar voren komen die meer aandacht nodig hebben, ben je van harte welkom in de praktijk. Individuele trajecten worden door diverse aanvullende zorgverzekeraars vergoed. Voor meer info met betrekking tot vergoeding: www.machtelddegoede.nl/ tarieven.


Vrouw in Verbinding

Hoe kunnen wij als vrouwen ons vrijgemaakte potentieel bundelen en onze energie inzetten voor universele groei?

Vrouw in verbinding nodigt uit om je als vrouw te verbinden met de Aarde en haar levende wezens, het Universum, met alle Lichtwezens, de Grootmoeders, de voorouders, met het Net van Licht, met elkaar, met je ziel, met je persoonlijkheid, met jezelf.

Maandelijkse bijeenkomsten waarin vrouwen elkaar ontmoeten en delen aan de "keukentafel", waarin meditatie en energetische werkvormen  plaatsvinden en ruimte is voor werkvormen die ons inspireren om vol in verbinding te gaan met alle facetten van het leven als vrouw en mens.

Zie agenda voor actuele data en locatie